top of page

Samtal är alltid bättre

I det senaste numret av Sweden Rock Magazine blev det till slut fem sidor intervju med Jesper Binzer, sångare och gitarrist i danska D-A-D.

Fick nästan en timme på mig att prata med honom och då fanns det ju alla förutsättningar för att det skulle kunna bli bra. Oftast hänger det inte enbart på frågorna eftersom en intervju blir bättre om det sakta men säkert blir mer av ett samtal.

Intervjun skedde en dryg månad efter att han och broder Jabobs pappa gått bort, men Jesper hade inga problem med att prata om detta. Men givetvis inleder man inte med frågor om och kring detta utan snarare längre in och när det passar och kanske efter att den man pratar med förhoppningsvis har fått ett förtroende för att man inte ställer frågor för att sätta dit utan för att man är genuint intresserad.

Jesper är födda samma år som jag det vill säga 1965 och vi har båda – var och en på sitt sätt men han på ett betydligt mer offentligt sätt – rört oss i musikkretsar. Därför finns det vissa beröringspunkter. Man inser att det finns mer gemensamt.


Comments


bottom of page